És la teva primera visita?

La primera visita dels nens al dentista

13/06/2018

Cada cop hi ha més nens petits amb problemes de càries. Per això, els dentistes recomanen, per un costat, iniciar la higiene bucal molt d'hora, fins i tot abans que aparegui la primera dent de llet. Per altra banda, s'hauria de fer una visita al dentista abans que es compleixi el primer any.

Fa uns quants anys la recomanació dels pediatres era realitzar la primera revisió dental quan la dentadura dental de llet, composta per 20 dents, estigués completa, és a dir, cap als tres anys. La presència de càries en els preescolars i l'aparició en nens menors de tres anys d'altres problemes associats a la primera dentició han forçat als especialistes a canviar la recomanació als 12 mesos. Després d'aquesta visita, els controls s'han de realitzar, si tot és correcte, un cop l'any.

Durant la primera visita es farà una revisió de les dents i les genives, mirarà si existeixen càries i s'avaluaran possibles problemes. Aquest serà també el moment de corregir a temps mals hàbits i introduir des de ben petits uns bons hàbits de neteja.

Pots llegir la notícia sencera a: Guia infantil.

En què et podem ajudar?

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments d'spam automatitzat.
 

Troba'ns

Telèfon:

977 330 490

Direcció:

Pl. de la Llibertat,
4 principal, 2a
43201 Reus

Horari: (de dilluns a divendres)

Matins
de 9:00 a 14:00h.
*Dimecres fins a les 15:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00h.
*Dimarts i dijous fins a les 20:00h.