És la teva primera visita?

Àrees d'actuació

Odontologia conservadora

La finalitat de l'odontologia conservadora és preservar l'estructura original de la dent. Utilitzem diferents tècniques procurant tornar la peça a la situació més anatòmica, funcional i estètica.

Tractaments conservadors
tractaments conservadors Clínica Gisbert

A la Clínica Dental Dr. Gisbert creiem que l'odontologia conservadora és un pilar fonamental de la nostra pràctica ja que pensem que no hi ha cap altra peça millor que la pròpia.

 

Tens una càries?

El tractament de la càries dental és el cas més habitual on apliquem odontologia conservadora. A través d'aparells rotatoris eliminem el teixit de càries procurant la màxima conservació del que està sa.

És molt important prevenir la càries a través d'una bona higiene bucal i controls periòdics. Sovint, les càries se situen sota de la superfície de la dent o en l'espai entre dent i dent, de manera que el pacient no pot veure-les. Per això, el millor mètode per detectar-les és amb revisions periòdiques que poden incloure radiografies d'aleta especialment concebudes per a aquesta finalitat.

Un cop detectada, eliminem la càries, desinfectem la zona i obturem l'orifici de la dent amb un material del mateix color; el compòsit. Aquest procediment es coneix com empastament dental.

Si la càries és gran però hem pogut conservar el nervi dental, podem optar per reconstruir mitjançant una incrustació que retorna l'anatomia perduda. Es tracta de fer una impressió de la zona afectada i el laboratori confecciona el defecte amb ceràmica o ceròmer que posteriorment serà cimentat en el queixal afectat.

Quan la càries és molt avançada les reconstruccions no són suficients i cal fer una endodòncia o bé una extracció en el pitjor dels casos.

Càries no tractades i passades inadvertides pel pacient poden acabar en infeccions de la boca (principalment fístules i flegmons) que de no ser tractades correctament poden desencadenar en infeccions greus que requereixen ingrés hospitalari.

 

Tot seguit deixem un parell de vídeos que expliquen amb més detall les obturacions de càries:

 

En què et podem ajudar?

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments d'spam automatitzat.
 

Troba'ns

Telèfon:

977 330 490

Direcció:

Pl. de la Llibertat,
4 principal, 2a
43201 Reus

Horari: (de dilluns a divendres)

Matins
de 9:00 a 14:00h.
*Dimecres fins a les 15:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00h.
*Dimarts i dijous fins a les 20:00h.