És la teva primera visita?

Àrees d’actuació

Odontopediatria

A la nostra clínica, l’odontopediatria és molt més que l’odontologia que tracta els nens; és connectar amb ells, proporcionar una experiència positiva durant la seva visita, procurar la seva salut bucal i motivar-los perquè adquireixin uns bons hàbits d’higiene bucodental des del principi. 

Odontologia infantil clinica dental gisbert
Odontopediatria

La prevenció i el tractament en fases inicials es bàsica. Cal cercar que la visita del nen sigui una experiència positiva. 

 

Traumatismes dentals en nens

Els traumatismes dentals, és a dir, la fractura d’una dent a causa de caigudes i altres accidents, són molt freqüents durant la infància i adolescència. Quan un nen s’ha trencat una dent recomanem portar-lo el més aviat possible la seu odontòleg de confiança.

Valorarem el grau d’afectació del traumatisme (si només afecta a l’esmalt, la dentina i/o l’arrel de la dent) i aplicarem els tractaments restauradors més oportuns en cada cas. 

 

Aparició de càries durant la infància

Les càries són la malaltia dental més comuna en nens. Un tipus d’alimentació elevada en sucres o una insuficient higiene dental són les principals causes de càries dental durant la infància. És per això que la supervisió dels pares és molt important durant aquesta etapa de la vida. 

Les càries a les dents de llet són infeccions que destrueixen l’estructura dental dels nens i, si no s’atura a temps, podrien afectar les seves dents permanents. Un bon desenvolupament de les dents de llet és fonamental tant per l’estètica bucodental del nen com de la seva correcta masticació. A la Clínica Dental Dr. Gisbert recomanem tractar la càries el més aviat possible. Els tractaments més comuns en aquests casos són l’obturació (petita) o reconstrucció (més gran) mitjançant el composite.

 

Nens ansiosos

Els nens amb ansietat davant el tractament dental poden ser sotmesos a sedació conscient: comptem amb una màquina d'administració d'aquest gas (la Master Flux Plus, de Tecno-Gaz) que conjuntament amb oxígen produeix un efecte sedatiu important però sense pèrdua de consciència.  Col·loquem una mascareta per on s'administra el gas que retirem a l'acabar el tractament. Després d'uns minuts d'observació i control el pacient pot tornar a les seves tasques habituals.

 

 

En què et podem ajudar?

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments d'spam automatitzat.
 

Troba'ns

Telèfon:

977 330 490

Direcció:

Pl. de la Llibertat,
4 principal, 2a
43201 Reus

Horari: (de dilluns a divendres)

Matins
de 9:00 a 14:00h.
*Dimecres fins a les 15:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00h.
*Dimarts i dijous fins a les 20:00h.