Odontopediatria

Odontopediatria

A la nostra clínica, l’odontopediatria és molt més que l’odontologia que tracta els nens; és connectar amb ells, proporcionar una experiència positiva durant la seva visita, procurar la seva salut bucal i motivar-los perquè adquireixin uns bons hàbits d’higiene bucodental des del principi.

La prevenció i el tractament en fases inicials es bàsica. Cal cercar que la visita del nen sigui una experiència positiva.

Traumatismes dentals en nens

Els traumatismes dentals, és a dir, la fractura d’una dent a causa de caigudes i altres accidents, són molt freqüents durant la infància i adolescència. Quan un nen s’ha trencat una dent recomanem portar-lo el més aviat possible la seu odontòleg de confiança.

Valorarem el grau d’afectació del traumatisme (si només afecta a l’esmalt, la dentina i/o l’arrel de la dent) i aplicarem els tractaments restauradors més oportuns en cada cas.

Aparició de càries durant la infància

Les càries són la malaltia dental més comuna en nens. Un tipus d’alimentació elevada en sucres o una insuficient higiene dental són les principals causes de càries dental durant la infància. És per això que la supervisió dels pares és molt important durant aquesta etapa de la vida.

Les càries a les dents de llet són infeccions que destrueixen l’estructura dental dels nens i, si no s’atura a temps, podrien afectar les seves dents permanents. Un bon desenvolupament de les dents de llet és fonamental tant per l’estètica bucodental del nen com de la seva correcta masticació. A la Clínica Dental Dr. Gisbert recomanem tractar la càries el més aviat possible. Els tractaments més comuns en aquests casos són l’obturació (petita) o reconstrucció (més gran) mitjançant el composite.

Nens ansiosos

En casos de càries múltiples i quan s’han esgotat totes les possibilitats de tractar el nen a la clínica col·laborem amb un equip d’anestesistes reanimadors i portem a terme tractaments intensius en sessions al quiròfan de la Centre Mèdic Quirúrgic Reus (Clínica Fàbregas).

Preparat/da per somriure?

Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte, suggeriment o cita.

Si es la teva primera visita, resolem els teus dubtes abans de que vinguis

enviar missatge