És la teva primera visita?

Política de privacitat

Tractament de dades de l'usuari

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, CLINICA DENTAL DR GISBERT, informa als seus pacients que les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de CLINICA DENTAL DR GISBERT

La finalitat d'aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i enviar ofertes comercials en el futur sobre productes i serveis que puguin resultar d'interès als nostres pacients.

CLINICA DENTAL DR GISBERT garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D'aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-los i adoptar totes les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres pacients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Els pacients de CLINICA DENTAL DR GISBERT podran en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-lo per escrit a la nostra adreça de correu electrònic info(arroba)avellanadigital.com.

En què et podem ajudar?

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments d'spam automatitzat.
 

Troba'ns

Telèfon:

977 330 490

Direcció:

Pl. de la Llibertat,
4 principal, 2a
43201 Reus

Horari: (de dilluns a divendres)

Matins
de 9:00 a 14:00h.
*Dimecres fins a les 15:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00h.
*Dimarts i dijous fins a les 20:00h.