És la teva primera visita?

Sense dolor

 

Periodoncia
Periodoncia Clinica Dental Gisbert

Avui en dia comptem amb un important arsenal terapèutic tant per a evitar el dolor durant la realització del treball com per a minimitzar la por als tractaments odontològics. 

Cada cas ha de ser avaluat i d'acord amb el pacient, es decideix com actuar:

  1. Sempre cal realitzar un diagnòstic adequat i tractar mèdicaments si en calen ja que la inflamació pot evitar que actuï l'anestèsic.
  2. Anestèsia tòpica per evitar notar l'aplicació d'anestèsia local: mitjançant crioanestèsia (aplicació d'esprai a baixes temperatures) o anestèsic tòpic (en líquid o gel).
  3. Anestèsia local 
  4. Premedicació amb sedants  i ansiolítics: administrem medicaments que produeixen sedació i/o disminució de l'ansietat.
  5. Gas nitrós: comptem amb una màquina d'administració d'aquest gas que conjuntament amb oxigen produeix un efecte sedatiu important però sense pèrdua de consciència.  Indicat en tractaments de nens i adults ansiosos. Col·loquem una mascareta per on s'administra el gas que retirem al acabar el tractament. Després d'uns minuts d'observació i control el pacient pot tornar a les seves tasques habituals.
  6. Sedació endovenosa amb monitorització de constants i control per especialista en Anestèsia i Reanimació: si el cas ho requereix, col·laborem amb un metge especialista que realitza aquest tipus de tractaments. 

En què et podem ajudar?

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments d'spam automatitzat.
 

Troba'ns

Telèfon:

977 330 490

Direcció:

Pl. de la Llibertat,
4 principal, 2a
43201 Reus

Horari: (de dilluns a divendres)

Matins
de 9:00 a 14:00h.
*Dimecres fins a les 15:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00h.
*Dimarts i dijous fins a les 20:00h.