És la teva primera visita?

Tecnologia d'avantguarda

box clinica dental gisbert

El nostre anhel de formació contínua i l'ànsia de no voler quedar-nos enrere ens fa comptar amb la següent tecnologia:

1. DIAGNÒSTIC

Radiovisiografia digital: apart del tractament informàtic que facilita el diagnòstic, els estudis demostren que la radiologia digital irradia un 90% menys que l'analògica. Vídeo sobre la tecnologia VistaScan Mini Plus.

Ortopantomografia i Scanner maxil·lar i mandibular digital: l'aparell Orthophos XD 3D permet obtenir imatges bidimensionals i tridimensionals de gran qualitat amb una radiació un 70% menor que els mètodes analògics. 

Per a la planificació de qualsevol cirurgia, especialment d'implants s'ha fet una eina imprescindible.

Càmara intraoral: millora la comunicació amb el pacient i permet visualitzar detalls inapreciables a l'ull humà.

Vista Cam de Dürr dental.

 

2. IMPLANTOLOGIA 

Des de l'any 1997 sóc usuari dels implants Straumann de Suïssa, hi ha vàries raons que m'hi motiven: són fabricants d'implants dentals des del 1974 i sempre porten a terme una gran quantitat d'estudis que avalen cada innovació que ofereixen. Actualment els implants Straumann estan confeccionats amb una aliatge de titani i zirconi que els confereix el doble de resistència que els implants de titani pur convencionals: si partim de la base que els implants són col·locats dins l'ós maxil·lar o mandibular per a suportar futures pròtesis, aquesta avantatge significa que pots implantar-ne de menor tamany (més estrets i/o més curts) realitzant la mateixa funció. D'aquesta manera, sovint es poden evitar cirurgies de regeneració tisular (òssia i/o gingival) o bé que siguin menys complicades. 

 

3. ENDODÒNCIA

L'endodòncia anomenada mecànica, té respecte la clàssica o manual els avantatges següents: menor temps de tractament, més gran eficàcia en neteja i desinfecció dels conductes de la peça i en conseqüència, millor pronòstic de la peça tractada. 

Sóc usuari del sistema Reciproc per la seva fiabilitat i els estudis que l'avalen.

 

4. DESINFECCIÓ I ESTERILITZACIÓ

Cal ser absolutament estricte en els protocols de desinfecció i esterilització. 

Entre d'altres mesures comptem amb dos autoclaus de classe B: funcionen amb una bomba que produeix un buit fraccionat, i per tant són els que garanteixen millor una veritable esterilització, fins i tot en instruments porosos, tant embossats com no embossats. Aquest autoclau és capaç, fins i tot, d'eliminar prions, que són partícules proteiques infeccioses causants d'algunes malalties rares.

No ens conformem amb el propi control d'esterilització i per aquest motiu comptem amb l'ajud extern d'una empresa especialitzada anomenada Clinical Reference.

 

5. CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL

Des de l'any 1998 col·laboro estretament amb l'Institut de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de Barcelona dotada dels millors recursos humans i tècnics. Cirurgies altament complexes són portades a terme per l'excepcional equip dirigit pel Drs. Jordi Pàmias  i Eduard Molina.

 

6. PRÒTESI

Removible (de posar i treure): si el cas és adeqüat, poden col·locar-se pròtesis removibles de naylon amb gantxos del mateix color de la geniva que les fan invisibles ja que no s'hi veu cap gantxo metal·lic. Són flexibles a la vegada que pràcticament irrompibles.

Col·laborem amb el laboratori especialitzat José Antonio Bescos de Saragossa. 

Fixa: el zirconi CAD-CAM ha representat una revolució en la pròtesi fixa.

Des del punt de vista estètic és un material que sembla porcellana però en realitat és un metall, aquesta característica el fa irrompible i sense desgast al llarg del temps. 

S'aconsegueixen pròtesis amb dissenys impecables i ajustos perfectes: un scanner llegeix el model obtingut a partir de la nostra impressió bucal,  passa la informació a l'ordinador i aquest,  dóna ordres a la fresadora per a obtenir la pròtesi a partir d'un bloc de zirconi. 

Col·laborem amb els laboratoris:

 

En què et podem ajudar?

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments d'spam automatitzat.
 

Troba'ns

Telèfon:

977 330 490

Direcció:

Pl. de la Llibertat,
4 principal, 2a
43201 Reus

Horari: (de dilluns a divendres)

Matins
de 9:00 a 14:00h.
*Dimecres fins a les 15:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00h.
*Dimarts i dijous fins a les 20:00h.